Fotowedstrijd Waterbouwdag 2019

Aanschouw… het mooiste uit de Waterbouw!

Het werken in de waterbouwsector is simpelweg prachtig. Dag in dag uit zijn onze waterbouwers wereldwijd aan het werk met grote en innovatieve projecten. Maar ook dichterbij in Europa en natuurlijk in ons eigen land is er veel mooi werk te aanschouwen, zoals landwinning, baggerwerk, dijken, duinen, kademuren en havens. Wij zijn nieuwsgierig hoe jouw dagelijkse leven in de waterbouw eruit ziet. Ben je trots op jouw projecten? Word jij nog dagelijks geroerd door het water dat tegen de oever klotst of de weerkaatsing van de zon op het harde staal? Breng het dan in beeld!

Hoe doe je mee?

  1. Maak een foto van een moment uit het leven van een waterbouwer, of van een mooi waterbouwproject.
  2. Post je foto op Instagram of LinkedIn. Gebruik daarbij de volgende drie vermeldingen: #fotowedstrijd #waterbouw én #waterbouwdag. Dan krijgen wij een seintje dat je een foto hebt gepost.
  3. Een mooie toelichting bij de foto en veel likes en/of comments kan trouwens wel helpen om jouw foto goed te promoten.
  4. Klaar!

Tot wanneer insturen?

Insturen kan tot en met 1 oktober 2019.

De prijzen!

De voorzitter van de Waterbouwdag kiest de allermooiste foto. De winnaar ontvangt een bijzonder mooie en vooral unieke prijs: een bezoek aan de Hopper Dredger Vox Amalia. Er is ook een iPad te verdienen! De beste 5-10 inzendingen worden gepubliceerd op onze website, in de nieuwsbrief en op social media.

Lees vooral de kleine lettertjes, want dit zijn de voorwaarden:

  • Stuur alleen foto’s in waarvan je zelf de fotograaf bent (en dus alle rechten hebt). Bij twijfel van echtheid of onrecht wordt de foto uitgesloten van deelname.
  • Stuur je foto in met voldoende hoge resolutie. Telefoonresolutie is prima.
  • Door mee te doen aan de wedstrijd, geef je de Waterbouwdag toestemming om de ingezonden foto’s te gebruiken op de website, social media en in digitale nieuwsbrieven (zoveel mogelijk met naamsvermelding van de fotograaf).
  • Prijswinnaars ontvangen voor de Waterbouwdag 2019 persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt via de communicatiekanalen van de Waterbouwdag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Last, but not least: je hoeft geen waterbouwer te zijn om aan de wedstrijd mee te doen. Al is dat natuurlijk wel erg leuk.